Våren 2011

Ljudlig fågelsång och ljusa kvällar. Jag känner doft av jord och gräs i den milda vinden när jag är ute och joggar. Våren är här, och allt känns mycket lättare och mer hoppfullt. En lång och härlig vinter (jag gillar skidåkning!) har vi haft men nu längtar man efter ljumma vindar och spirande grönska.

Inspelningen av den nya skivan är nu klar. Det som återstår är mixning, mastring, omslag och tryckning. Om allt går som planerat är det release den 7/6.

Den kommer att heta ”Genom vargarnas land”, från en av sångtitlarna på albumet. Den består av 12 nyskrivna sånger om förundran, vemod och tröst, och om den kärlek och längtan som leder oss vidare och hjälper oss att erfara Guds närvaro och kraft mitt i livet.En sång heter ”Att våga stanna kvar”. För mig är det en utmaning och något att be om: Att våga stanna kvar även när det tar emot och livet inte blir som man tänkt och planerat. Att öva sig i mod, trohet överlåtelse till det som blivit mig givet.

Där finns också sånger om att det aldrig är kört. ”När ljuset faller in ”är en hoppfull sång om den Gud som väntar på oss var vi än varit.

Vi hoppas att det skall bli ett album som skall bli till stor glädje för många.

Musiker och sångare på skivan är i första hand jag och Paul Börjesson, Ted Hector, Viktor Buck, Micke Häggström, Pelle Claesson, Richard Bergner och Johanna Strömblad. Dessutom har vi gästats av Emma Peterson(sång), Emma Reid(fiol), Andreas Holmlund(blås) m fl.

Ha en fin vår och kanske ses vi på någon spelning framöver.