Nu har det hänt!!  Några intensiva månader av jobb och vånda har fått sin belöning; den nya CD:n ”Gå djupare / En mässa” har kommit !

Den finns nu att beställa i butiken (både CD och notboken) eller köpa i din närmaste bok och musikhandel.

Vi hade den stora glädjen att framföra (eg fira) mässan för första gången i Filadelfiakyrkan, Sthlm, den 21/10. Det blev verkligen en ljuvlig kväll! Allt vår så vackert och förberett i kyrkan.  Musiker och sångare, ljud och ljusfolket  gjorde alla ett kanonjobb. Den mäktiga kyrkorgeln blandades med stämsång, församlingssång, sköna rytmer och spröda mandolintoner. Många kom och var delaktiga i allt som skedde.  Lena och Samuel som ledde Gudtjänsten bidrog också till den varma atmosfären.  Så härligt att möta både unga och äldre som uttryckte sin glädje och uppskattning efteråt.

Det är något stort och speciellt att fira mässa tillsammans. Här finns sådana rikedomar och dimensioner att fördjupa sig i! Jag är verkligen tacksam för att jag fått möjlighet att göra den här skivan och på så sätt ge mitt bidrag till denna urkristna och urstarka gudstjänstform!

Nu går vi vidare med ”Gå djupare / En mässa”. Några platser och tillfällen är inbokade både nu i höst vinter och under våren, men det finns plats för fler! Välkommen att höra av dig/er!

 

Hösthälsningar

Bengt Johansson