Nu har den kommit, den nya julskivan ”När natten blev ljus”. Oj vad det känns fint att hålla den i handen efter nästan ett helt års möda (och glädje). Du kan köpa den i din butik eller via butiken här på sajten eller på Itunes.

Tack så enormt mycket alla ni som varit med på resan och bidragit musikaliskt eller på något annat viktigt sätt. Tack, tack!!

Och nu är det snart dags att ge sig ut på vägarna och stigarna i Sverige och Norge med de nya sångerna och det glada Julbudskapet om tröst och hopp mitt i en mörk tid.

Efter att jag blev av med gipset på min högra hand (skadade tummen i mitten på oktober = gips i en månad) är det fullt fokus på turnén som börjar den 6/12. Innan dess är ett antal repetitioner inplanerade både i Sverige och Norge allt för att konsertkvällarna skall bli så bra som det bara går. Även denna turné är det Johan Torstensson på ljud och ljus vilket känns som en förmån och trygghet.

Vi tror och hoppas på fantastiska, omfamnande och varma konsertkvällen med musik som bär mycket ljus med sig in i vintermörkret. Vi ses där!

Gå gärna in på min facebooksida och få lite tätare uppdateringar vad som är på gång.